VÅRA TJÄNSTER

Vi arbetar efter målsättningen att en nöjd kund återkommer och är den bästa referensen. Den målsättningen gäller i lika hög grad företagskunder som privata hushåll. Därför har vi anpassat vår organisation så att vi är lika lämpade för små som stora uppdrag.

För dig med bostadsrätt eller villa

Vi hjälper dig med alla sorters elarbeten, både små och stora. Vi utför allt från att byta en dimmer till att dra om all el i ditt hus. Hos oss bokar du den dag och tid som du vill att elektrikern ska komma till dig. Naturligtvis kan du få ROT avdrag på dina arbeten.

Offertförfrågan 

För fastighetsägare

Vi utför alla sorters elarbeten i fastigheter och hos dina hyresgäster. Vi utför allt från att byta enstaka vägguttag till elarbeten i samband med stambyten samt uppgradering av armaturer i trappuppgångar för att spara energi och pengar. Våra avtalskunder ger vi snabb hjälp vid akuta fel.

Offertförfrågan 

För företag

Vi utför alla sorters elarbeten åt företag och företagare. Vi utför allt från att byta enstaka vägguttag till uppgradering av armaturer för att spara energi och pengar. Våra avtalskunder ger vi snabb hjälp vid akuta fel.

Offertförfrågan 

Gilla oss på Facebook
Vill du ha en offert?
Fyll i vår offertförfrågan så återkommer så snart vi kan till dig med när vi kan utföra arbetet och en offert.

© 2016 Lidingö Elektriska AB