Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/8/1/lidingoelektriska.se/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/8/1/lidingoelektriska.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/8/1/lidingoelektriska.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/8/1/lidingoelektriska.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2813 Elinstallationer, för kommerisiellt bruk och i hemmet | LÖEL

Elinstallationer

Elinstallation

ElinstallationerDet är viktigt att elinstallationer blir säkert och rätt utförda.

Våra elektriker gör mycket mer än fixar uttag och byter glödlampor. Vi erbjuder kompletta elektriska installationstjänster för industribyggnader, villor, lägenheter och kontor. Vi arbetar tillsammans med dig för att ge dig exakt det resultat du vill ha. Självklart följer vi Svensk Elektrisk standard.

Vi kan hjälpa dig med:

Felsökning och reparation av befintliga elinstallationer:
I äldre byggnader, särskilt fabriker och villor behöver elinstallationer och elledningar kontrolleras med några års mellanrum för att säkerställa att de är i gott skick och uppfyller säkerhetsföreskrifterna. En vanlig orsak till problem med elledningar är möss. Ring oss om du är osäker på i vilket skick dina elledningar är.

Fukt kommit in via tak till dimmers där det blivit kortslutning och börjat glöda.

Fukt kommit in via tak till dimmers där det blivit kortslutning och börjat glöda.

Ett äldre lamputtag där kabelns isolering torkat och lossnat så att metalledaren blottats

Ett äldre lamputtag där kabelns isolering torkat och lossnat så att metalledaren blottats.

Inuti en strömbrytare där skruven inte varit åtdragen utan det blivit ett glapp mellan kabel och brytare

Inuti en strömbrytare där skruven inte varit åtdragen utan det blivit ett glapp mellan kabel och brytare.

Elektriska installationer i industribyggnader såsom fabriker
Det finns särskilda regler för elinstallationer i fabriker. Ett fabriksområde är oftast stort och det kan finnas många olika byggnader på området. Behovet av elkraft är stort och det har ofta byggts till och ändrats i byggnader och elsystem. Ring oss om du planerar installera el i en ny fastighet eller renovera eller bygga om befintliga elinstallationer.

Elledningar i bostadshus, villor och kontor
Elledningar i bostäder & villor: Som licensierade elektriker, har Lidingö Elektriska kunskap om design och installation av elledningar i bostäder och villor. För att säkerställa att våra kunder förstår processen och är nöjda med resultatet, börjar vi med att fastställa antalet nödvändiga uttag, strömbrytare och andra elektriska komponenter som ska installeras. Installationen görs enligt svenska säkerhetsföreskrifter och riktlinjer.

Elledningar i kontor: Installering av elledningar på ett kontor kräver full kontroll på hur man ska gå tillväga med system som även innefattar installation av telefoner, kontorsmaskiner, arbetsstationer, ljus, luft säkerhet, etc. Eftersom det normalt krävs fler uttag i kommersiella fastigheter än i hemmet arbetar vi på Lidingö Elektriska nära din organisation för att säkerställa att resultatet blir bra. Dessutom erbjuder vi belysningsinstallationer i kontor och industrifastigheter och kompletta elinstallationer vid nyproduktion och tillbyggnader.

Elinstallationer för uppvärmning
Vi erbjuder alla typer av elinstallationer för uppvärmning av ditt hem eller kontor. Våra elektriker kan dimensionera och installera elektriska värmesystem i ditt hem. Vi är specialister på golvvärme. Golvvärme gör att du kan njuta av lyxen av varma golv under kalla vintermorgnar, det är även ett bra försäljningsargument och ökar värdet om du vill sälja din bostad.

Gilla oss på Facebook
Vill du ha en offert?
Fyll i vår offertförfrågan så återkommer så snart vi kan till dig med när vi kan utföra arbetet och en offert.

© 2016 Lidingö Elektriska AB