Belysning på Lidingö Elektriska

Vi är specialister på belysning

Belysning-2-200x300Lidingö Elektriska har installerat belysning i många kommersiella byggnader på Lidingö sedan företaget startade 1933. Nyligen installerade vi belysningen på Lidingö  kyrkogård.

Vi är duktiga på belysning av kommersiella byggnader, kontor, bostadshus, hotell, och skolor. Eftersom varje byggnad har en speciell funktion, är vårt jobb att se till att belysningen är optimerad för vad byggnaden används till.

Vårt mål när vi installerar belysning i kommersiella fastigheter är att inte bara installera den belysning som krävs utan även tänka på behovet av att spara energi eftersom belysningen utgör en stor del av energianvändningen i byggnader, särskilt under vinter månaderna.

Rätt belysning kan inte bara förbättra utseendet på en fastighet eller område, belysningen kan också ha en positiv psykologisk effekt på de som arbetar eller bor i fastigheten.

I ditt hem

I ditt hem, arbetar vi med belysning både inne och ute, inte bara för att se till att du har belysning där du behöver det utan också för att en bra belysning ökar trivseln i ditt hem och trädgård.

Med rätt lampor på rätt plats får du bra och effektiv belysning som ökar ditt välbefinnande, samtidigt som du gör skillnad för miljön och sparar pengar. Olika lampor passar olika bra, beroende på var du tänker använda lampan och vilken typ av armatur du har.

Det är viktigt att du har tillräckligt med ljus så att du ser bra, men ljuset ska inte heller blända och det är viktigt att du upplever att lampan har ett behagligt ljus. I till exempel köket kan det vara viktigt att ha en lampa med bra färgåtergivning så att maten du lagar och äter ser aptitlig ut. Ibland passar det bäst med en lampa med varmt ljus och på andra ställen kanske du föredrar en lampa med kallt ljus.

Vi är registrerade hos Elektriska installatörsorganisationen (EIO) och följer självklart myndighetskraven för elinstallationer.

Om du har några frågor om belysning, oavsett om det är för ditt hem eller arbetsplats ring oss på 08 765 0218 för en kostnadsfri konsultation. Vårt arbete talar för sig själv .

Gilla oss på Facebook
Vill du ha en offert?
Fyll i vår offertförfrågan så återkommer så snart vi kan till dig med när vi kan utföra arbetet och en offert.

© 2016 Lidingö Elektriska AB